Onze filosofie

HET PROJECT "BLUEBERRY ME"

Ann & Alex en Wolf. Een gezin gecharmeerd door de schoonheid van de Ardense bossen. Ze hebben in 2014 Antwerpen achter zich gelaten en gekozen voor de rust van het platteland. Hun levensfilosofie ? Onthaasten en met volle teugen genieten van de zalige rust in de Ardennen. Ze laten zich uitdagen door de natuur en willen hun passie voor de natuur delen met zoveel mogelijk mensen. Ze telen op ecologische wijze blauwe bessen en saffraan en verkopen "vers van het veld - meteen op je bord".

Ann. Maakt professioneel grafisch ontwerp, is de trotse mama van Wolf en gelooft in de helende kracht van planten. Ze is sinds 2014 een gediplomeerde herborist en teelt op een duurzame wijze saffraan en bosbessen. Uit respect voor de natuur promoot ze de directe verkoop van oogst-naar-consument.

Alex. Deelt samen met Ann de liefde voor de Ardennen en de rust van de natuur. Alex neemt samen met Wolf het zwaardere tuinwerk voor zich...

Met zijn achtergrond als bio-ingenieur vormt hij de rechterhand van Ann.

Hij is full-time commercieel medewerker bij een groot cosmeticabedrijf.

Wolf. De jongste telg van het Blueberry me-project. Hij is landschapsarchitect en studeert momenteel aan de VUB een Master in de Stedenbouw en Ruimtelijke Planning. Hij staat zijn ouders bij met het ontwerp van de Blueberry me-tuin. Hij geeft advies over ecologisch en maatschappelijk verantwoord natuurbeleid.

Blueberry me

Baclain 9A

B- 6674 GOUVY

TVA BE 0811 020 067

CONNECT WITH US

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

BLUEBERRY ME, LIEFHEBBERS VAN SAFFRAAN EN BLAUWE BESSEN 

BLUEBERRY ME, SEDUIT PAR SAFRAN ET MYRTILLES

© 2020 Blueberry me - Alle rechten voorbehouden. Touts droits reservés.